Skip to main content

Over ons

Welkom in Fajoles- Lot-Frankrijk

Op deze prachtige locatie, waar rust en ontspanning hoog in het vaandel staan, verwelkomen wij onze gasten voor overnachtingen met ontbijt. Wij, Richard en Margot, zijn een Nederlands echtpaar en hebben ons na ruim 25 jaar heen en weer pendelen tussen Frankrijk en Nederland per 1 augustus 2021 permanent gevestigd in het grensgebied van de Lot en de Dordogne. Hier vinden wij rust en ruimte en van tijd tot tijd gezelligheid. Deze sfeer willen wij onze gasten ook meegeven tijdens hun verblijf in ons heerlijke huis, waar men op zichzelf kan zijn en elkaar kan ontmoeten.

Naast het dagelijks ontbijt kunt u op een aantal dagen per week genieten van een avondmaaltijd met onder meer streekgerechten, bereid door Margot. Bij goed weer worden de maaltijden op het terras geserveerd. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke binnenruimte met open haard.

Het huis heeft 2-persoonskamers met 2-persoonsbedden en opbergmogelijkheden. Alle kamers bevinden zich op de begane grond en zijn voorzien van verwarming. Rondom het huis ligt een mooi aangelegde tuin, een zwembad en een overdekt terras. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Boek nu uw kamer